(Kick)Boksen is voor iedereen en dat vinden wij ook bij Sportschool Ockenburgh!
26 augustus 2020

  (Kick)Boksen is nu populairder dan ooit en daarom heeft Sportschool Ockenburgh het lesaanbod zo ingericht dat iedereen vanaf 4 jaar deze fantastische sport kan beoefenen op een unieke locatie vlakbij het nabijgelegen bos en duingebied in Loosduinen/Kijkduin.

  Uniek in Den Haag is het Ouder & Kind kickboxen. Tijdens deze lessen kunnen ouder en kind samen een leuke en uitdagende les volgen waarbij alle aspecten van de sport voorbijkomen.
  Wil je als ouder toch liever gaan fitnessen in plaats van deelnemen aan de kickboksles? Geen probleem! De sportschool beschikt over een fitnessruimte waar je gebruik kunt maken van onze faciliteiten.

  Naast Ouder & Kind en de gewone kickbokslessen zijn er ook speciale Ladies Only lessen en bieden we ook de mogelijkheid om zowel binnen als buiten te sporten.

  Sporten is voor iedereen! Met deze achterliggende gedachte zullen wij vanaf 1 september ook starten met Fitness voor senioren. Tijdens het fitnessen ben je niet alleen bezig met sporten onder begeleiding, maar kom je ook tegelijkertijd gemakkelijk in contact met anderen.

  Ben je nog geen lid maar wel benieuwd hoe het is om te sporten bij Sportschool Ockenburgh? Ontvang dan nu twee gratis proeflessen naar keuze.

  Samen sporten is twee keer zo leuk!

  Wil je écht een keer wat anders doen en ben jij toe aan een uitdaging? Van 1 t/m 30 september mag je als lid een introducee meenemen. Zowel voor de groepslessen als de fitness.

  Waarom samen sporten?

  Een sportmaatje kan namelijk zorgen voor meer motivatie, plezier en succes tijdens het sporten. Samen maak je er gewoon een leuk uitje van. Bovendien is er iemand om je overwinning(en) mee te vieren!

  Wil je op de hoogte blijven?

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  Sportschool Ockenburgh