Coronavirus: Hoe gaan wij daarmee om? - Sportschool Ockenburgh
13 maart 2020

  Beste sporters/boksers,

  Sportschool Ockenburgh vindt de veiligheid en gezondheid van onze sporters zeer belangrijk. Wegens de groeiende zorgen omtrent het Coronavirus geven wij de hoogste prioriteit aan het waarborgen van de gezondheid van onze docenten, leerlingen en sporters.

  De overheid heeft richtlijnen opgesteld die wij dan ook strikt zullen naleven. Wij van Sportschool Ockenburgh zullen alle ontwikkelingen nauwlettend in de gaten houden en op eventuele veranderingen zullen wij direct actie ondernemen en jullie uiteraard informeren. Tot die tijd blijft sportschool Ockenburgh gewoon geopend.

  Samengevat vragen wij je het volgende:

  • Kom niet naar de sportschool wanneer je gezondheidsklachten ervaart.
  • Was je handen regelmatig en grondig (20 seconden met zeep en water)
  • Gebruik zakdoekjes als je niest of kucht en was vervolgens je handen met water en zeep, of gebruik het handreinigingsmiddel
  • In de sportschool hebben wij Dettol spray om de deuren schoon te houden. Elke dag wordt de sportschool volledig schoongemaakt.
  • Wij willen jullie vriendelijk verzoeken om thuis je sportkleding aan te trekken.
  • Indien je vermoedt dat je besmet zou kunnen zijn met het Coronavirus dan vragen wij om het advies van de Rijksoverheid op te volgen en contact met mensen zoveel mogelijk te vermijden. De Rijksoverheid heeft het publieksinformatienummer 0800-1351 geopend voor vragen. Je kunt ook contact opnemen met de plaatselijke GGD of het RIVM (telefoonnummer: 030-2749111).
  Wil je op de hoogte blijven?

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  Sportschool Ockenburgh