Sporten bij Sportschool Ockenburgh - Sportschool Ockenburgh
25 mei 2020

  Zoals in eerdere communicatie aangegeven zullen wij vanaf heden gebruik gaan maken van onze nieuwe club app, waarbij de leden zeer gemakkelijk kunnen inschrijven voor de lessen. Afgelopen donderdag hebben de leden hier een e-mail over ontvangen. Misschien is deze mail je ontgaan en daarom zullen wij de welkomstmail nogmaals naar je versturen. Deze app is beschikbaar voor zowel android als apple!

  Het voordeel van onze club app is dat je als lid zeer gemakkelijk een overzicht krijgt van alle lessen die wij aanbieden. Vervolgens kan je, je direct inschrijven voor de lessen. Daarnaast heb je als lid een duidelijk overzicht van je rekeningen en blijf je altijd up to date van het laatste nieuws.

  Wij begrijpen dat nog niet iedereen direct overgestapt is naar onze nieuwe club app en daarom is het de aankomende week ook nog mogelijk om je per mail (info@sportschoolockenburgh.nl) aan te melden voor de lessen. 

  Ben je nog geen lid van Sportschool Ockenburgh maar wil je graag een keer ervaren hoe het is om te (kick)boksen, fitnessen, bootcampen of crossfitten op onze unieke locatie? Meld je dan nu aan voor een gratis proefles

  Toch liever persoonlijke aandacht in de vorm van personal training of small group training? Ook dat kan bij Sportschool Ockenburgh! 

  Wil je op de hoogte blijven?

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  Sportschool Ockenburgh