Brazilian Jiu Jitsu - KO Fighting Fitness

KO Fighting Fitness, dé plek voor BJJ Den Haag

Brazilian Jiu Jitsu (BJJ) is een sport dat zich richt op grondvechten. BJJ staat voornamelijk bekend doordat er bij het gebruik van de speciale technieken en bewegingen minder fysieke sterke mensen het op kunnen nemen sterkere tegenstanders.

De vechtsport BJJ kent zijn oorsprong in Japan en is een aangepaste variant op de traditionele versie van Japanse Jiu Jitsu. Toch zie je ook in de Braziliaanse variant technieken terug vanuit de traditionele Jiu Jitsu waarbij de nadruk ligt op de technieken en trainingen vanaf de grond.

Bij Brazilian Jiu Jitsu wordt in tegenstelling tot bijvoorbeeld kickboksen, geen gebruik gemaakt van stoten, trappen en slagen maar ligt de focus op het klemmen en verwurgen van de gewrichten van de tegenstander. Deze vechtsport wordt al jaren in Nederland beoefend maar kent toch nog niet de grote bekendheid die het verdient.

Onze hoofdtrainer & mede eigenaar Rodney van der Vlugt (IMMAF gecertificeerd coach) beschikt over een zwarte band in Braziliaans Jiu Jitsu en heeft dus alle kennis en ervaring om jou deze prachtige sport te leren! Ben jij al benieuwd naar deze unieke vechtsport geworden? Dan bieden wij jou de mogelijkheid om gratis een proefles aan te vragen.

Kom trainen bij KO Fighting Fitness!

Heb je vragen of ben je benieuwd hoe het is om bij ons te boksen, fitnessen of wil je de uitdaging aangaan tijdens een BJJ les?

Maak kennis met de prachtige vechtsport Brazilian Jiu Jitsu in Den Haag!

Voor een deel in Nederland is BJJ al bekend, maar wellicht is de drempel voor velen bij Brazilian Jiu Jitsu scholen te hoog om de schoonheid van deze vechtsport te ervaren. Gelukkig bieden wij lessen aan die op elk niveau instapbaar zijn!

Onze zeer ervaren en ook zeker betrokken trainers zullen er altijd voor zorgen dat jij in een zeer open sfeer terecht komt waarmee jij deze prachtige sport op elk gewenst niveau kunt ervaren.

Ben jij al overtuigd van ons verhaal en wil je graag een keer deelnemen aan onze lessen? Vraag dan een gratis proefles aan en wij zien jou graag in onze sportschool!

Is Brazilian Jiu Jitsu niet de vechtsport die jij zoekt maar wil je liever kickboksen of misschien gewoon lekker fitnessen? Geen probleem ook dat aanbod hebben we bij KO Fighting Fitness!

Kom trainen bij KO Fighting Fitness

Heb je vragen of ben je benieuwd hoe het is om bij ons te boksen, fitnessen of wil je de uitdaging aangaan tijdens een bootcamp? Vraag hier naar de mogelijkheden.

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Sportschool Ockenburgh