Boksen Den Haag, Sportschool Ockenburgh helpt je!

Heb je vragen of ben je benieuwd hoe het is om bij ons te boksen, fitnessen of wil je de uitdaging aangaan tijdens een bootcamp?

Kom dan trainen bij Sportschool Ockenburgh!

Boksschool Den Haag

Bij Sportschool Ockenburgh geven ervaren trainers bokslessen voor beginners en gevorderden. Bij boksen gebruik je hele lichaam en train je je reactiesnelheid, conditie, kracht en mentale weerbaarheid. Al deze elementen zorgen voor een fit lichaam en de juiste mindset!

Don’t wait for the world to recognize your greatness, live it and let the world catch up to you

Boksschool Den Haag

Als bokser ben je continu in beweging, je ontwijkt, verdedigt en verplaatst je constant. Hierdoor is de vetverbranding hoog en door de snelheid van de oefeningen en combinaties blijft je vetverbranding hoog.

Boksles Den Haag, wat is boksen precies?

Boksen is een tactische vechtsport waarbij de coördinatie van handen en voeten centraal staan, verder zijn de conditie en je inzicht erg belangrijk. Door elkaar met stoten of combinaties van stoten op het lichaam te raken, worden er belangrijke punten gescoord. Er kan gewonnen worden door de persoon met het hoogst aantal punten of door een knock out (tegenstander blijft langer dan 10 sec op de grond). Er wordt onderscheid gemaakt tussen amateur boksen, recreatief boksen en wedstrijdboksen.

Wees gerust, boksen is een sport waar beheersing centraal staat. Wij zorgen ervoor dat sparren vriendschappelijk blijft en de sparringpartner op hetzelfde niveau is. We willen natuurlijk geen blauwe ogen of andere beschadigingen. Voor de gevorderde gelden andere regels als voor beginners, de techniek en regels zijn namelijk beter bekend en worden dan ook goed toegepast.

Boksen voor vrouwen

Er is geen sport voor alleen vrouwen of voor alleen mannen, Iedereen met een liefde voor een specifieke sport kan deze beoefenen. Dit geldt ook voor boksen, bij Sportschool Ockenburgh kunnen de bokslessen gevolgd worden door zowel mannen als vrouwen, het enige waar wij een onderscheid in maken is het niveau en de techniek. Vrouwen boxen is bij ons geen probleem!

Kom trainen

Bij Sportschool Ockenburgh

Heb je vragen of ben je benieuwd hoe het is om bij ons te boksen, fitnessen of wil je de uitdaging aangaan tijdens een bootcamp? Vraag hier naar de mogelijkheden.

Wilt u op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief