Boksen Den Haag - KO Fighting Fitness

Boksen Den Haag – KO Fighting Fitness

Bij KO Fighting Fitness krijg je intensief les van enthousiaste en ervaren bokstrainers met een gedreven passie. Zij dagen je uit om alles uit jezelf te halen! Voor Boksen in Den Haag moet je bij KO Fighting Fitness zijn.

Bij onze boksles in Den Haag gebruik je je hele lichaam en train je je reactiesnelheid, je conditie, kracht en mentale weerbaarheid. Door al deze elementen te trainen zorg jij voor de ontwikkeling van een fit lichaam, de juiste mindset, doorzettingsvermogen en je voelt je zelfverzekerd.

Wil jij boxen in Den Haag en les krijgen van een gediplomeerde bokstrainer op een unieke locatie? Bij KO Fighting Fitness kan je jezelf online eenvoudig aanmelden voor een vrijblijvende proefles.

Kom trainen bij KO Fighting Fitness!

Heb je vragen of ben je benieuwd hoe het is om bij ons te boksen, fitnessen of wil je de uitdaging aangaan tijdens een BJJ les?

De Boksschool in Den Haag - Intensieve bokstraining op ieder niveau

Bij de bokslessen van KO Fighting Fitness kan iedereen, ongeacht niveau of leeftijd, aansluiten aan een van de lessen in Den Haag. Wij bieden ook leuke bokslessen aan voor kinderen, waarin zij spelenderwijs een sportieve les kunnen volgen. Daarnaast hebben wij ook diverse Bokslessen voor vrouwen.

Beginners: kunnen laagdrempelig worden geholpen door één van onze bokstrainers. Tijdens deze lessen is een passende opbouw belangrijk. Onze trainers dragen er zorg dat iedere training veilig en leuk is voor iedere deelnemer met een bepaald niveau. Vraag hier naar de mogelijkheden voor beginners boksen in Den Haag

Gevorderde: boksers kunnen bij onze in-house boksvereniging flink worden uitgedaagd in zeer intensieve en technische bokslessen. Vraag hier naar de mogelijkheden voor gevorderd boksen in Den Haag.

De voordelen van bokstraining in Den Haag voor jouw doelstelling

Als bokser ben je continu in beweging, je ontwijkt, verdedigt en verplaatst je constant. Hierdoor is de vetverbranding hoog. Daarnaast is boksen een tactische vechtsport, waarbij de coördinatie van handen en voeten centraal staan. Daarnaast is het ontwikkelen van conditie en inzicht erg belangrijk.

Wees gerust, boksen is een sport waar beheersing centraal staat. Wij zorgen ervoor dat sparren vriendschappelijk blijft en dat de sparringpartner van vergelijkbaar niveau is. Voor gevorderde gelden andere regels als voor beginners. De techniek en regels zijn namelijk beter bekend en worden dan ook tijdens deze lessen goed toegepast.

Voordelen van Boksen in Den Haag op een rij:

  • Versterken van het hele lichaam op kracht en -coördinatie niveau.
  • Verbrandt veel calorieën tijdens het boksen, krijg een strak figuur en behoudt spieren die zorgen voor extra vetverbranding in rust.
  • Meer energie door een stimulans in de bloedsomloop en meer zuurstof naar de hersenen.
  • Je traint sociaal in een sportieve groep, het is goed voor je zelfvertrouwen en je leert je grenzen te verkennen.
  • Boksen geeft je de controle over je lichaam en je leert om jezelf goed te kunnen verdedigen.

Boksen Den Haag - vraag een gratis proefles boksen aan

Wij ontvangen je graag bij ons voor een gratis proefles. Een van onze medewerkers neemt graag contact op voor het plannen van de afspraak. Uiteraard kun jij ook familie, vrienden of collega’s meenemen naar de proefles. Je kunt dit laten weten in de beschrijving van het proefles formulier.

Kom trainen bij KO Fighting Fitness

Heb je vragen of ben je benieuwd hoe het is om bij ons te boksen, fitnessen of wil je de uitdaging aangaan tijdens een bootcamp? Vraag hier naar de mogelijkheden.

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Sportschool Ockenburgh