Boksen voor kinderen - Sportschool Ockenburgh

Heb je vragen of ben je benieuwd hoe het is om bij ons te boksen, fitnessen of wil je de uitdaging aangaan tijdens een bootcamp?

Kom dan trainen bij Sportschool Ockenburgh!

Naast kickboksen voor kinderen, biedt Sportschool Ockenburgh ook gewoon boksen voor kinderen aan. Boksen voor kinderen is niet alleen leuk, maar ook gezond.

Waarom boksen voor kinderen

Boksen is een positieve en actieve sport. Door met boksen bezig te zijn, groeit het zelfvertrouwen van kinderen. Spelenderwijs verbeteren kinderen hun motoriek en conditie door middel van boksen voor kinderen. De intensiteit van de training zorgt ervoor dat kinderen hun energie op een positieve manier kwijt kunnen. Kinderen worden fitter, energieker, gezonder en vooral blijer van boksen.

Opbouw bokslessen voor kinderen

De lessen worden gegeven door gemotiveerde en enthousiaste trainers. De trainingen worden aangepast aan het niveau van het kind. De persoonlijke benadering zorgt ervoor dat ieder kind op ieder niveau kan instappen in boven zichzelf kan uitstijgen. In de lessen maken kinderen spelenderwijs kennis met de bokssport. Kinderen ontwikkelen zichzelf zowel op fysiek als op mentaal vlak.

Ben je nieuwsgierig geworden? Geef je kind dan op voor een gratis proefles via deze site.

Kom trainen

Bij Sportschool Ockenburgh

Heb je vragen of ben je benieuwd hoe het is om bij ons te boksen, fitnessen of wil je de uitdaging aangaan tijdens een bootcamp? Vraag hier naar de mogelijkheden.

Wilt u op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief