Boksen voor kinderen in Den Haag

Boksen voor kinderen in Den Haag

Naast kickboksen voor kinderen in Den Haag, biedt KO Fighting Fitness ook sportief boksen voor kinderen aan. Boksles voor kinderen is niet alleen leuk, maar ook erg gezond.

Boksen is een positieve en actieve sport. Door met boksen bezig te zijn, groeit het zelfvertrouwen van kinderen. Spelenderwijs verbeteren kinderen hun motoriek en conditie door middel van boksen voor kinderen. De intensiteit van de training zorgt ervoor dat kinderen hun energie op een positieve manier kwijt kunnen. Kinderen worden fitter, energieker, gezonder en vooral blijer van boksen.

Ben je enthousiast en wil je jouw kind een gratis proefles boksen laten ervaren? Een van onze gediplomeerde trainers zal de tijd nemen om kort kennis te maken met jouw kind om hem of haar op gemak te stellen, voorafgaand aan de les. Vraag een proefles kids boksen dus nu aan!

Kom trainen bij KO Fighting Fitness!

Heb je vragen of ben je benieuwd hoe het is om bij ons te boksen, fitnessen of wil je de uitdaging aangaan tijdens een BJJ training?

Voordelen van boksen voor kids

De lessen worden gegeven door gemotiveerde en enthousiaste bokstrainers. De bokstrainingen worden aangepast aan het niveau van het kind. De persoonlijke benadering zorgt ervoor dat ieder kind op ieder niveau kan instappen en boven zichzelf kan uitstijgen. In de bokslessen maken kinderen spelenderwijs kennis met de bokssport. Kinderen ontwikkelen zichzelf zowel op fysiek als op mentaal vlak.

Lijkt je het leuk om samen met jouw kind een sportieve en toegankelijke boks of kickboks les te volgen? Kijk dan op de ouder-kind kickboks pagina.

De voordelen van boksen voor kids op een rij:

  • Van boksen krijgt een kind meer zelfvertrouwen
  • Boksen met andere kids is erg leuk en een leuke kans om meer vrienden te maken
  • Boksen is de ideale manier om even wat stoom af te blazen
  • Boksen geeft je een boost op fysiek en mentaal vlak

Gratis proefles boksen voor kinderen in Den Haag

Wil je jouw kind verrassing met een gratis proefles boksen? Dat kan! Wij hebben nog plek bij diverse groepen in onze boksschool voor kinderen. Klik op onderstaande button voor het gratis proefles formulier.

Kom trainen bij KO Fighting Fitness

Heb je vragen of ben je benieuwd hoe het is om bij ons te boksen, fitnessen of wil je de uitdaging aangaan tijdens een BJJ les? Vraag hier naar de mogelijkheden.

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Sportschool Ockenburgh