Boksen voor Vrouwen - Sportschool Ockenburgh

Heb je vragen of ben je benieuwd hoe het is om bij ons te boksen, fitnessen of wil je de uitdaging aangaan tijdens een bootcamp?

Kom dan trainen bij Sportschool Ockenburgh!

Boksen is weer helemaal in opkomst. Ook vrouwen zien steeds meer de voordelen van het boksen. Ook bij Sportschool Ockenburgh in Den Haag wordt vrouwen de mogelijkheid geboden om te komen boksen.

Boksen voor Dames

Boksen voor dames wordt steeds populairder. Boksen gaat over veel meer dan alleen brute kracht. Boksen, ook voor vrouwen, is naast een fysieke sport ook een mentale sport. De uitdaging zit erin om steeds beter te worden. Waar in het begin de bewegingen nog ongecoördineerd gaan, merk je al gauw dat je met de juiste inzet heel ver kunt komen. Als je niet zo van sparren houdt, is boksen een hele geschikte training. Hierbij kun je je namelijk vol overgave op de bokszak storten en hoef je niet te sparren met iemand anders. De bokstrainingen voor vrouwen worden bij Sportschool Ockenburgh gegeven door gemotiveerde trainers, welke jou een persoonlijke begeleiding op niveau kunnen bieden. Samen trainen met alleen vrouwen kan zeer motiverend werken.

Boksen: Afvallen

Een ander belangrijk voordeel voor de meeste vrouwen, boksen staat gelijk aan afvallen. Door de intensiteit van de training, wat al begint bij de warm-up, worden heel veel calorieën verbrand wat helpt bij het afvallen. Vrouwen die al op gewicht zijn, en willen blijven, hebben ook heel veel voordelen bij boksen. Naast het afvallen, helpt boksen ook bij het verminderen van stress en het verbeteren van de algehele conditie.

Wil je ook eens proberen of boksen voor vrouwen bij jou past? Vraag dan onvoorwaardelijk een gratis proefles aan via deze site.

Kom trainen

Bij Sportschool Ockenburgh

Heb je vragen of ben je benieuwd hoe het is om bij ons te boksen, fitnessen of wil je de uitdaging aangaan tijdens een bootcamp? Vraag hier naar de mogelijkheden.

Wilt u op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief