Boksen voor Vrouwen - complete workout

Boksen voor Vrouwen – complete workout

Bij KO Fighting Fitness bieden we ook boksen voor vrouwen aan. Boksen is weer helemaal in opkomst en vrouwen zien steeds meer de voordelen van het boksen. Bij KO Fighting Fitness in Den Haag bieden wij vrouwen de mogelijkheid om samen te komen boksen. Daarnaast kun je bij ons ook kickbokslessen voor vrouwen volgen.

Boksen voor dames wordt steeds populairder. Boksen gaat over veel meer dan alleen brute kracht. Boksen is naast een fysieke sport ook een mentale sport. De uitdaging zit erin om steeds beter te worden. Daarnaast heeft boksen talloze positieve gezondheidseffecten.

Onze bokstrainers zijn ervaren, motiveren je tijdens de les en ze zorgen dat iedere les leuk en intensief is. Wil jij een les uitproberen? Klik hieronder voor het aanvragen van een proefles en neem ook eens een vriendin mee!

Kom trainen bij KO Fighting Fitness!

Heb je vragen of ben je benieuwd hoe het is om bij ons te boksen, fitnessen of wil je de uitdaging aangaan tijdens een bootcamp?

Boksles voor vrouwen

Vrouwen Boksen bij KO Fighting Fitness is gericht op een hoge intensiteit en plezier. Je kunt je namelijk vol overgave op de bokszak storten en je hoeft niet te sparren. De bokstrainingen voor vrouwen worden bij KO Fighting Fitness gegeven door gemotiveerde trainers, welke je persoonlijke begeleiding op niveau kunnen bieden. Samen trainen met andere vrouwen kan zeer motiverend werken.

Een ander belangrijk voordeel voor de meeste vrouwen; boksen staat gelijk aan afvallen. Door de intensiteit van de training, wat al begint bij de warming-up, worden heel veel calorieën verbrand. Vrouwen die op het juiste gewicht zijn, en graag willen blijven, hebben ook veel voordelen bij boksen.

Voordelen van bokslessen voor vrouwen op een rij:

  • Perfecte combinatie tussen het verbeteren van de conditie en het verbranden van vet. Voor vrouwen is dit een ideale combinatie
  • Wordt topfit en verstevig je lichaam voor een strakker figuur.
  • Boksen is enorm goed voor je zelfvertrouwen. Je oefent situaties om jezelf goed te kunnen beschermen en het geeft je controle over je lichaam als er iets gebeurt.
  • Boksen geeft je een flinke energieboost, vanwege de betere doorstroming van het bloed en de extra zuurstof die naar de hersenen wordt gepompt.
  • Samen boksen met vrouwen maakt je mentaal sterker en het samenwerken en sporten is goed voor je sociale vaardigheden.

Gratis proefles boksen voor vrouwen

Je hebt de mogelijkheid om een of meerdere vriendinnen mee te nemen naar de proefles in Den Haag. meld je nu eenvoudig aan voor een proefles bij KO Fighting Fitness via onderstaande button. Wij hopen je binnenkort te mogen verwelkomen.

Kom trainen bij KO Fighting Fitness

Heb je vragen of ben je benieuwd hoe het is om bij ons te boksen, fitnessen of wil je de uitdaging aangaan tijdens een BJJ les? Vraag hier naar de mogelijkheden.

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Sportschool Ockenburgh