Bokszaktraining Den Haag - Leef je uit!

Bokszaktraining Den Haag – Leef je uit!

Bij onze sportschool in Kijkduin kun je een uitdagende bokszak training volgen. Dit is een complete workout waarin je in groepsverband of samen met een van onze trainers je grenzen kan verleggen en je alles kunt geven wat je in je hebt! 

Deze bokszak training in Den Haag is de perfecte work-out om aan zowel je conditie als kracht te werken. Voordat je echt het daadwerkelijke boksen onder de knie kan hebben, is het vaak goed om te starten met het stoten en trappen tegen de bokszak.

Wil jij de uitdaging aangaan en zou je graag eens langskomen voor een proefles bij KO Fighting Fitness in Den Haag? Neem dan snel contact op via onderstaande button en wij nodigen je graag uit in onze sportschool.

Kom trainen bij KO Fighting Fitness!

Heb je vragen of ben je benieuwd hoe het is om bij ons te boksen, fitnessen of wil je de uitdaging aangaan tijdens een bootcamp?

Pads training en bokszaktraining - werk hard en wordt fit

Bokszak training kan zowel in groepsverband als onder begeleiding van een personal trainer. Bij personal training krijg je één-op-één de technieken geleerd. We gebruiken bij bokszaktraining geen handschoenen, dit omdat we hierbij meer focussen op techniek en conditie. 

Iedereen kan deze workout volgen op zijn of haar niveau. Tijdens de trainingen word je begeleidt door gediplomeerde trainers die er alles aan doen om je fit te maken. Plezier staat in deze les centraal! 

Wanneer je de techniek onder de knie hebt is de volgende stap pads training, dit gaat een stuk sneller en hierbij is meer fysiek contact. Pads training wordt ook wel gezien als warming up voor echte wedstrijden. Je raakt snel warm en gaat gefocust te werk, een echte heftige workout!

Waarom bokszaktraining:

  • Ontwikkel een topconditie en leer je lichaam goed om controle houden.
  • Goede workout voor het verstevigen van je core en het verbranden van vet.
  • Afwisselende en uitdagende les waarbij je helemaal los mag gaan.
  • Mentale oppepper: krijg meer energie zelfvertrouwen en minder stress.

Gratis proefles Bokszak training

Bokszak- en pads training is leuk een zeer uitdagend en daarom zeker een toevoeging op een gezondere levensstijl. Bij zowel kickboksen, Muay Thai als boksen is de bokszak niet weg te denken. Heb je interesse in deze training in Den Haag? Vraag direct een gratis proefles aan, zien we je snel?

Kom trainen bij KO Fighting Fitness

Heb je vragen of ben je benieuwd hoe het is om bij ons te boksen, fitnessen of wil je de uitdaging aangaan tijdens een bootcamp? Vraag hier naar de mogelijkheden.

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Sportschool Ockenburgh