Bokszaktraining Den Haag, goed voor conditie en afvallen!

Heb je vragen of ben je benieuwd hoe het is om bij ons te boksen, fitnessen of wil je de uitdaging aangaan tijdens een bootcamp?

Kom dan trainen bij Sportschool Ockenburgh!

Pads training kickboxing, volg het bij Sportschool Ockenburgh

We willen allemaal aan ons lijf werken en sportief bezig zijn. Boksen is de perfecte work-out om aan zowel je conditie en kracht te werken. Voordat vele echt het daadwerkelijke boksen onder de knie hebben beginnen ze vaak eerst met stoten en trappen op een zak, voor bokszaktraining Den Haag ben je bij Sportschool Ockenburgh aan het goede adres.

Bokszaktraining kan zowel in groepsverband als onder begeleiding van een personal trainer. Bij personal training krijg je een op een de technieken geleerd. We gebruiken bij bokszaktraining geen handschoenen, dit omdat we hierbij meer focussen op techniek. Zowel jong als oud kan deze training volgen. Tijdens de trainingen wordt je begeleid door professionals en gaan we er alles aan doen op je fit te krijgen.

Pads training kickboxing, volg het bij Sportschool Ockenburgh

Wanneer je de techniek onder de knie hebt is de volgende stap pads training, dit gaat een stuk sneller en hierbij is meer fysiek contact. pads training wordt ook wel gezien als warming up voor echte wedstrijden. Je raakt snel warm en gaat gefocust te werk, een echte heftige workout!

Bokszak training bij Sportschool Ockenburgh in Den Haag

Bokszaktraining Den Haag, train met een bokszaktraining schema

Of je nou 3 keer per week of 1 keer per week komt, bokszak training is altijd een toevoeging op een gezondere levensstijl. Bij zowel kickboksen, Muay Thai als boksen is de bokszak niet weg te denken. Heb je interesse in deze training? Bekijk onze website voor de groepslessen of vraag direct een gratis proefles aan, zien we je snel?

Kom trainen

Bij Sportschool Ockenburgh

Heb je vragen of ben je benieuwd hoe het is om bij ons te boksen, fitnessen of wil je de uitdaging aangaan tijdens een bootcamp? Vraag hier naar de mogelijkheden.

Wilt u op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief