Bootcamp Den Haag - Outdoor in unieke omgeving

Bootcamp Den Haag – Outdoor in unieke omgeving

Bij onze sportschool in Kijkduin hebben we het geluk dat we onze bootcamp workouts kunnen geven in de prachtige nabije natuur omgeving van Kijkduin en Scheveningen. Sportschool Ockenburgh is momenteel op zoek naar sporters die willen deelnemen aan een van onze leuke en uitdagende outdoor group workouts

Bij onze bootcamp in Den Haag krijg je persoonlijke begeleiding van ervaren bootcamptrainers. Dat maakt deze buitensport workout, in combinatie met een ideale omgeving perfect om in groepsverband te werken aan lichaam en geest.

Wil jij de les een uitproberen en word je graag uitgedaagd? We bieden nu de mogelijkheid voor een gratis proefles. Daarnaast kun je ook je vrienden, familie of collega’s uitnodigen om samen de Bootcamp les te volgen. Klik op onderstaande button.

Kom trainen bij Sportschool Ockenburgh!

Heb je vragen of ben je benieuwd hoe het is om bij ons te boksen, fitnessen of wil je de uitdaging aangaan tijdens een bootcamp?

Bootcamp lessen - Voordelen en oefeningen

De bootcamp lessen bij Sportschool Ockenburgh zijn veelzijdig, doordat wij gebruik kunnen maken van verschillende hulpmiddelen in de omliggende parken en het strand. Hierbij maken wij gebruik van bijvoorbeeld de trappen aan het strand, maar ook de duinen worden gebruikt in onze bootcamp trainingen.

Voordelen van de Bootcamp workout:

  • Trainen in de buitenomgeving is veelzijdig en geeft een ontspannend effect.
  • Uitdagend aanbod aan bootcamp (instap)varianten voor ieder niveau.
  • Door het sporten in groepsverband presteer je beter en kun je elkaar continu motiveren tijdens de les.
  • Krijg een topconditie en verbrand een hoop calorieën met een intensieve Bootcamp workout (tussen de 600 en 800 per training).

Doe nu mee met een gratis proefles Bootcamp

Wij hopen je binnenkort te mogen ontvangen voor een bootcamp proefles. Meld je nu aan en een van onze medewerkers neemt spoedig contact op. Klik op onderstaande button en dan zien we je graag binnenkort!

Kom trainen bij sportschool Ockenburgh

Heb je vragen of ben je benieuwd hoe het is om bij ons te boksen, fitnessen of wil je de uitdaging aangaan tijdens een bootcamp? Vraag hier naar de mogelijkheden.

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Sportschool Ockenburgh