Crossfit Den Haag, jouw outdoor bootcamp!

Heb je vragen of ben je benieuwd hoe het is om bij ons te boksen, fitnessen of wil je de uitdaging aangaan tijdens een bootcamp?

Kom dan trainen bij Sportschool Ockenburgh!

Voordelen Bootcamp

Bootcampen in de buitenlucht heeft heel veel voordelen. Naast de fysieke voordelen zoals een betere conditie, meer spiermassa en vet verlies, werkt buiten sporten ook weerstand verhogend. Door het volgen van bootcamp trainingen kom je daarnaast beter in je vel te zitten en verlaag je de kans op het ontwikkelen van suikerziekte en hart- en vaatziekten. Ook de kans op ontwikkeling van osteoporose neemt af. Kortom, door bootcamp word je gezonder, sterker, slanker, actiever en gelukkiger!

Lekker buiten zijn en tegelijkertijd aan de conditie en spieropbouw werken? Bootcamp combineert deze twee dingen. Bij ons kunt u bijvoorbeeld bootcampen op het strand van Scheveningen. Hierbij maken wij gebruik van bijvoorbeeld de trappen aan het strand, maar ook de duinen worden gebruikt in onze bootcamp trainingen.

Bootcamp Sportschool Ockenburgh Den Haag

Waarom bootcamp bij Sportschool Ockenburgh

Naast de voordelen van bootcamp zoals hierboven genoemd, heeft het nog meer voordelen om bij Sportschool Ockenburgh te komen bootcampen. Wij sporten het liefste buiten, zo kun je bij ons bootcamp doen aan het strand van Scheveningen. Niet alleen is dit een prachtige omgeving om te bootcampen, ook is de zee lucht goed voor lichaam en geest. De bootcamp lessen bij Sportschool Ockenburgh zijn veelzijdig, doordat wij gebruik kunnen maken van verschillende hulpmiddelen aanwezig op het strand van Scheveningen. Daarnaast zijn onze trainingen persoonlijk en afgestemd op het niveau van de deelnemer. De persoonlijke begeleiding zorgt in combinatie met onze gemotiveerde trainers voor een ideale omgeving om te werken aan lichaam en geest.

Bij onze bootcamp train je grotendeels met het eigen lichaamsgewicht, we willen dat je het beste uit jezelf haalt. Of je nou één keer per week traint of 3 dagen, sportief bezig zijn is altijd goed voor je lichaam. Geïnteresseerd in onze Bootcamp lessen? Neem dan vrijblijvend contact op, of vraag een gratis proefles aan via onze website.

Kom trainen

Bij Sportschool Ockenburgh

Heb je vragen of ben je benieuwd hoe het is om bij ons te boksen, fitnessen of wil je de uitdaging aangaan tijdens een bootcamp? Vraag hier naar de mogelijkheden.

Wilt u op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief