Buitensporten in Den Haag

Buitensporten in Den Haag

Wil jij graag fit worden en buiten sporten in groepsverband, onder begeleiding van ervaren trainers. Onze buitensport workouts worden gegeven in de mooiste natuur- en strand omgeving van Den Haag! 

KO Fighting Fitness in Kijkduin is een sportschool voor iedereen, Jong of oud, beginnend of gevorderd, ieder persoon die bereid is aan zijn of haar persoonlijke doelstellingen en mindset te werken is van harte welkom om bij ons te komen buitensporten!

Wil jij een gratis proefles volgen voor een van de buitensport trainingen in Den Haag? Ga naar onze proefles pagina en laat in het formulier weten welke les je graag wilt volgen.

Kom trainen bij KO Fighting Fitness!

Heb je vragen of ben je benieuwd hoe het is om bij ons te boksen, fitnessen of wil je de uitdaging aangaan tijdens een BJJ les?

Buitensport in Den Haag - Omgeving van KO Fighting Fitness

Wij bieden diverse buitenlessen aan, zoals bootcamp op ieder niveau. Houd jij van outdoor trainingen in een groep en van een flinke uitdaging, dan zijn onze lessen zeker iets voor je. Wil je graag buiten trainen, maar wel liever één-op-één met een van onze gediplomeerde personal trainers? Kijk dan eens op de personal training pagina en vraag naar de mogelijkheden.

Bootcamp: Met onze Bootcamp lessen verbeter je spierkracht, snelheid, behendigheid en uithoudingsvermogen en verlies je gewicht. Train met je eigen lichaamsgewicht en met verschillende attributen en hindernissen. Behaal op efficiënte en effectieve wijze je persoonlijke doelstellingen, op een leuke en avontuurlijke manier!

Gratis proefles in Den Haag voor buitensporten

Haal het beste uit jezelf en ga voor een fit lichaam en sterke geest! Vraag nu een gratis proefles aan voor buitensporten in Den Haag en grijp je kans om, samen met vrienden, familie of collega’s een volledig gratis proefles naar keuze te volgen. Klik op onderstaande button.

Kom trainen bij KO Fighting Fitness

Heb je vragen of ben je benieuwd hoe het is om bij ons te boksen, fitnessen of wil je de uitdaging aangaan tijdens een BJJ les? Vraag hier naar de mogelijkheden.

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Sportschool Ockenburgh