Sporten in Den Haag, Sportschool Ockenburgh is de plek!
Buiten sporten boven Sportschool Ockenburgh in Den Haag

Heb je vragen of ben je benieuwd hoe het is om bij ons te boksen, fitnessen of wil je de uitdaging aangaan tijdens een bootcamp?

Kom dan trainen bij Sportschool Ockenburgh!

Buiten sporten in Den Haag

Zoek je een plek om te kunnen sporten in Den Haag maar je wordt overwelmd door het aanbod sportscholen in Den Haag? Wij helpen je jouw keuze iets gemakkelijker te maken, Sportschool Ockenburgh is een sportschool voor iedereen, Jong of oud ieder persoon die bereid is aan zijn eigen lijf en mindset te werken is van harte welkom!

Fitness school Den Haag

Onze school is buiten de mogelijkheid om te fitness ook een sportcentrum waar een ruim aanbod aan groepslessen gegeven worden op het gebied van boksen. Verder kun je er ook voor kiezen om naar buiten te gaan een een en er bootcamp te volgen onder begeleiding van onze professionele trainers.

Fitnesscentrum Den Haag met personal training

Buiten de groepsactiviteiten en het individuele cardio en kracht gedeelte heeft Sportschool Ockenburgh ook de mogelijkheid om personal training te volgen. Onze personal trainers zoeken naar wat voor trainingsschema er bij jou past en waar jij je goed bij voelt. Samen met jou willen wij zo snel mogelijk jouw gestelde doel bereiken.

Buiten sporten onder Sportschool Ockenburgh in Den Haag

Tips voor tijdens het sporten

 • Begin niet vol gas met elke dag aan de gewichten hangen, bouw dit op om blessures en een foute techniek te vermijden
 • Eiwitten en calorieën zijn geen boosdoener! Ze helpen de motor draaiende te houden en helpen t je spieren zich zo snel mogelijk te herstellen
 • Whatsapp, email, tweet, insta? Zet je telefoon op vliegtuigstand houdt de focus bij je training, zo train je effectiever.
 • Een lekkere playlist met jouw feelgood nummers en motivation hitjes helpen net dat beetje extra met het ‘alles geven’
 • Pas na 15 à 20 minuten cardio ga je ECHT vet verbranden, belangrijk is dus om een warming up te doen en ongeveer 60 minuten te trainen, combineer het met kracht anders is het zonde voor de verbranding

Sporten bij Sportschool Ockenburgh? Goede keuze!

Natuurlijk is het ieder zijn eigen keuze bij welke fitnesscentrum je jezelf aanmeld. Maar hier een paar goede redenen om voor ons te kiezen in plaats van een fitness in het centrum van Den Haag waar je een nummertje bent. Dat is dan ook meteen de eerste reden!

 1. Je bent bij ons geen nummertje maar een gewaardeerde sporter die we willen helpen
 2. Het maakt niet uit hoe goed je bent, maar hoeveel inzet je toont
 3. Bij ons geen lange wachttijden
 4. Jong en oud wij welkome iedereen die aan zichzelf wilt werken
 5. Optie om in de buitenlucht een intensieve workout te volgen
 6. Professionals die je begeleiden en veel kennis en ervaring hebben
 7. Makkelijk te bereiken vanuit Centraal en Hollands spoor

Kom trainen

Bij Sportschool Ockenburgh

Heb je vragen of ben je benieuwd hoe het is om bij ons te boksen, fitnessen of wil je de uitdaging aangaan tijdens een bootcamp? Vraag hier naar de mogelijkheden.

Wilt u op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief