Crossfit Den Haag - Try it out!

Crossfit Den Haag – Try it out!

Ben jij toe aan een veelzijdige en uitdagende manier van trainen en wil jij begeleiding van de beste crossfit trainers in Den Haag? Bij Sportschool Ockenburgh bieden wij effectieve crossfit workout aan die je kennis laat maken met functionele bewegingen op hoge intensiteit en veel variëteit, toegankelijk op ieder niveau.

Neem gratis deel aan een van onze crossfit lessen in Den Haag door een proefles aan te vragen via onderstaande button. Wij hopen je binnenkort te mogen uitdagen!

Kom trainen bij Sportschool Ockenburgh!

Heb je vragen of ben je benieuwd hoe het is om bij ons te boksen, fitnessen of wil je de uitdaging aangaan tijdens een bootcamp?

Crossfit les in Den Haag - Totale Workout, met pit!

Crossfit is een totale workout voor body en mind. Door de combinatie van atletiek, gymnastiek en gewichtheffen voorkom je dat je jouw lichaam op eenzijdig wijze traint. De crossfit lessen in Den Haag hebben een veelzijdige trainingsopzet en er wordt gebruik gemaakt van een breed scala aan verschillende hulpmiddelen.

De opbouw van een crossfit les

Crossfit start met een specifieke warming-up, gericht om zoveel mogelijk spiergroepen voorbereiden en warm maken voor intensieve bewegingen. Als de spieren warm zijn volgt er een kracht- en technisch onderdeel.

De oefeningen bestaan vooral uit natuurlijke lichaamsbewegingen, zoals werpen, stoten, duwen, klimmen, rennen, (op)drukken – en trekken enzovoort. Hierbij zal de ervaren crossfit trainer duidelijk laten zien hoe de oefeningen op juiste wijze uitgevoerd kunnen worden. Vaak wordt de les afgesloten met een leuke uitdaging, gevolgd door een cooling down.

Kijk ook eens op onze pagina voor bootcamp trainingen.

Doel van crossfit bij Sportschool Ockenburgh

Het doel van onze crossfit lessen is dat jij, ongeacht leeftijd, beroep of fysieke gesteldheid zo snel mogelijk fit en gezond kan worden, op een veilige maar effectieve wijze.

Voordelen van een crossfit workout:

  • Ontwikkelen van een topfit, flexibel een sterk lichaam.
  • Een zeer effectieve en uitdagende total body workout. Meer doen in minder tijd.
  • Progressief trainen en minder routinematig, Dit betekent dat je iedere training opnieuw wordt uitgedaagd om beter te presteren dan de voorgaande training.
  • Trainen in een sociale omgeving die je uitdaagt om je grenzen te verleggen.

Kom langs voor een proefles Crossfit in Den Haag

Bij Sportschool Ockenburgh bieden we nu de mogelijkheid om een gratis crossfit proefles te volgen in Den Haag. Uiteraard heb je dan de mogelijkheid om vrienden, familie, of kennissen mee te nemen naar de crossfit proefles. Klik op de button hieronder.

Kom trainen bij sportschool Ockenburgh

Heb je vragen of ben je benieuwd hoe het is om bij ons te boksen, fitnessen of wil je de uitdaging aangaan tijdens een bootcamp? Vraag hier naar de mogelijkheden.

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Sportschool Ockenburgh