Fitness Den Haag, kom naar Sportschool Ockenburgh

Heb je vragen of ben je benieuwd hoe het is om bij ons te boksen, fitnessen of wil je de uitdaging aangaan tijdens een bootcamp?

Kom dan trainen bij Sportschool Ockenburgh!

Fitnessen in Den Haag bij de gezelligste sportschool!

Ben je op zoek een leuke sfeervolle Gym in Den Haag? Dan is Sportschool Ockenburgh de plek voor jou. Wij staan voor gezelligheid, focus en een ontspannen sfeer, uiteraard wordt er hard getraind door iedereen om een doel te behalen maar dat houdt niet in dat een sportschool nog steeds een plek is om te ontspannen en je op je gemak te voelen.

It doesn’t get easier, you just get stronger

Fitness Den Haag? Sportschool Ockenburgh bij jou in de buurt

Woon je in Den Haag of Scheveningen dan zijn wij de perfecte plek. Wij hebben een ruim aanbod aan groepslessen en trainingsmogelijkheden, we bieden buiten de mogelijkheid om te fitnessen ook de mogelijkheid voor personal training, boksen, kickboxing en bootcamp aan. We hebben altijd wel iets wat bij jou past en wij helpen je waar nodig met het ondersteunen van je training.

Fitnessen was voorheen een sport die gezien werd als echte mannensport, tegenwoordig is fitness toegankelijk voor iedereen die maar de intentie heeft om aan zijn of haar lichaam te werken. Niet alleen je lichaam profiteert van een goede workout, ook je mindset en energielevel krijgt er een boost van. Natuurlijk snappen we dat het begin een drempel veroorzaakt, vandaar 3 tips wanneer je net van start gaat.

Fitness inschrijven Sportschool Ockenburgh in Den Haag

1. Begin met een lichte gewichten!

Veel mensen maken de fout om direct naar een zwaar gewicht te grijpen. Dit kan blessures veroorzaken en komt de techniek ook niet ten goede. Wij adviseren om met een licht gewicht te beginnen en dit op te bouwen, hierdoor kun je de oefening goed uitvoeren en het gewicht langzaam opbouwen.

2. Train de spiergroepen niet meer dan 2 keer per week

Spieren groeien niet meteen als je aan de gewichten hangt. De groei begint pas na het trainen tijdens het herstellen, vandaar ook de spierpijn, zo’n herstel van 2 tot 3 dagen duren. Wanneer je net begint zijn je spieren nog niks gewend, belangrijk is dan ook om in het begin je spieren niet te veel te belasten, wil je toch veel trainen? Kies dan voor een dagje cardio, dat kan nooit kwaad.

3. Eet niet teveel maar ook niet te weinig

Te weinig eten is niet goed, veel mensen proberen dit wanneer ze aan het afvallen zijn, wanneer je weinig eet beschikt je lichaam niet over voldoende bouwstoffen en breekt het je spieren juist voor energie. Als je juist meer spiermassa wilt en wilt aankomen in gewicht zijn eiwitten belangrijk, om meer spiermassa op te bouwen heeft je lichaam calorieën nodig. Maar overdrijf niet, het is niet zo dat als je veel eet je ook meer spiermassa opbouwt, dit is een geleidelijk proces.

Fitness Kijkduin / Loosduinen, strand om de hoek!

Niets is zo fijn om na het fitnessen even de duinen in te gaan en te ontspannen, we zitten tegen het strand aan, wat is nou leuker als het uitlopen in plaats van op de loopband in de duinen te doen? In Tegenstelling tot vele sportscholen in het centrum van Den Haag (fit for free, health club) hebben wij de perfecte ligging. Bij Sportschool Ockenburgh kun je gratis parkeren. Den Haag fitness- Wil je een sportvriend blijf dan eens hangen na een groepsles of het fitnessen, bij Sportschool Ockenburgh traint iedereen met een doel en een eigen verhaal. We willen een ontspannen sfeer en stimuleren al onze leden om vriendschappelijk met elkaar om te gaan.

Mocht je naast fitness op zoek zijn naar een andere manier om je lichaam te trainen? Onze personal trainers helpen je jouw grenzen te verleggen, blijft op de hoogte van het laatste nieuws en meld je aan voor onze nieuwsbrief of schrijf je direct in voor een gratis groepsles waarin je onze motivatie ervaart!

Kom trainen

Bij Sportschool Ockenburgh

Heb je vragen of ben je benieuwd hoe het is om bij ons te boksen, fitnessen of wil je de uitdaging aangaan tijdens een bootcamp? Vraag hier naar de mogelijkheden.

Wilt u op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief