Fitness Den Haag - Ontdek KO Fighting Fitness

Fitness Den Haag – Ontdek KO Fighting Fitness

Woon je in Den Haag of Scheveningen? Dan is KO Fighting Fitness de perfecte plek om te sporten! Wij hebben een ruim aanbod aan fitness, groepslessen en andere trainingsmogelijkheden op een unieke locatie.

Bij KO Fighting Fitness heerst een ontspannen sfeer onder leden die elkaar graag stimuleren en veelal op vriendschappelijk wijze met elkaar om gaan. We hebben altijd wel iets wat bij je past en wij helpen je, waar nodig, met het begeleiden en ondersteunen van je training.

Ben jij benieuwd naar al onze sportmogelijkheden? Vraag gerust een gratis proefles aan en laat ons weten welke les jij bij ons wilt of training je bij ons wilt uitproberen:

Kom trainen bij KO Fighting Fitness!

Heb je vragen of ben je benieuwd hoe het is om bij ons te kickboksen, fitnessen of wil je de uitdaging aangaan tijdens een BJJ les?

Fitnessruimte in Den Haag

In onze fitness bieden wij cardio- en krachttraining aan en personal training van gediplomeerde en ervaren trainers. Wil jij graag jouw doel bereiken met een-op-een intensieve begeleiding? 

Ons vriendelijke en deskundige medewerkers zijn opgeleid en ervaren. zij kunnen je te helpen op weg naar de fitste versie van jezelf, ongeacht hoeveel ondersteuning jij hiervoor nodig hebt. Kijk dan eens naar de mogelijkheden voor personal training bij onze fitness school in Den Haag, in de omgeving van Kijkduin.  

Naast het sporten in de fitnessruimte bieden wij ook vechtsport gerelateerde sportactiviteiten aan. Zo hebben wij ook faciliteiten voor (kick)boksen in onze boksschool en wij geven uiteinlopende bokslessen en diverse kickbokslessen op verschillende leeftijdsklasse en niveau. Zo is er altijd wel een les die bij je past! 

Check hier voor een video van een van onze fitnessmogelijkheden:

Waarom fitness & sporten bij KO Fighting Fitness?

Natuurlijk kunnen wij je alles vertellen over waarom sporten bij ons zo gezellig, uitdagend en bovenal doelgericht is, maar dit kun je uiteraard ook zelf ervaren tijdens een proefles fitness, outdoor training of (kick)boksles in Den Haag naar keuze.

Ben je toch nu al erg benieuwd naar de voordelen?

  • Je bent bij ons een gewaardeerde sporter die we graag helpen bij het bereiken van zijn of haar doelstellingen.
  • Het maakt niet uit hoe goed je bent, maar hoeveel inzet je toont.
  • Breed aanbod aan sportmogelijkheden.
  • Bij ons is iedereen welkom. Onze sportschool heeft een vriendschappelijk en gemoedelijk karakter en we hebben veiligheid hoog in het vaandel.
  • Sporten op unieke locaties in diverse natuuromgevingen.
  • Begeleiding van ervaren trainers en coaches met veel kennis en ervaring.

Ervaar nu zelf een gratis proefles sporten

Mogen we je binnenkort verwachten voor een proefles fitness of een van de andere sportmogelijkheden? Vraag hieronder een proefles naar keuze aan en dan hopen wij je binnenkort te mogen ontvangen in onze sportschool. 

Maak ook gebruik van de mogelijkheid om een vriend, familie of een collega’s mee te nemen naar de proefles

Kom trainen bij KO Fighting Fitness

Heb je vragen of ben je benieuwd hoe het is om bij ons te boksen, fitnessen of wil je de uitdaging aangaan tijdens een bootcamp? Vraag hier naar de mogelijkheden.

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Sportschool Ockenburgh