Kickboksen Den Haag, Sportschool Ockenburgh is de plek!

Heb je vragen of ben je benieuwd hoe het is om bij ons te boksen, fitnessen of wil je de uitdaging aangaan tijdens een bootcamp?

Kom dan trainen bij Sportschool Ockenburgh!

Kickboxing Den Haag, wat is kickboksles?

Kickboksen is de laatste jaren erg populair geworden, wat voorheen als mannensport gezien werd is nu uitgegroeid tot gewilde sport onder zowel mannen als vrouwen. De voordelen van deze sport zijn enorm, je werk tenslotte aan je kracht, coördinatie, conditie en weerbaarheid.

It ain’t about how hard you hit, it’s about how hard you can get hit and keep moving forward

Kickboks training door ervaren trainers

Sportschool Ockenburgh heeft het voordeel dat er ervaren trainers de lessen geven. De kennis van techniek en mentaliteit is enorm. Dit is een goede motivatie voor iedereen die bereid is te groeien op het gebied van kickboksen. Zowel beginners als gevorderden zijn welkom, we hebben verschillende groepslessen van verschillende niveau’s. Hierdoor heb je vrijwel altijd een gelijke sparringpartners en krijg je de juiste persoonlijke aandacht tijdens de lessen.

Kickboxing Den Haag, wat is kickboksles?

Kickboksen is een vechtsport waarbij zowel de handen als benen gebruikt mogen worden. Bij kickboksen worden de stoten van het boksen gecombineerd met de trappen uit sporten zoals bijvoorbeeld Muay Thai, karate en taekwondo. Bij deze sport wordt er veel gebruik gemaakt van technieken, lenigheid, reactie vermogen en vaardigheden.

Tijdens een kickboks training worden alle spiergroepen intensief getraind, spiermassa gecreëerd en verbrand je veel calorieën. Ook versterkt kickboksen de rest van het lichaam, en stimuleert je je eigen mindset. Tijdens de training spelen respect, verschillende disciplines en vertrouwen een belangrijke rol. Ben je benieuwd of deze sport iets voor jou is? Kom eens langs en bekijk de mogelijkheden voor een proefles.

Kom trainen

Bij Sportschool Ockenburgh

Heb je vragen of ben je benieuwd hoe het is om bij ons te boksen, fitnessen of wil je de uitdaging aangaan tijdens een bootcamp? Vraag hier naar de mogelijkheden.

Wilt u op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief