Kickboksen Den Haag - Vechtsport workout

Kickboksen Den Haag – Vechtsport workout

Kickboksen is in Den Haag de laatste jaren erg populair geworden, wat voorheen als mannensport gezien werd is nu uitgegroeid tot gewilde sport onder zowel mannen als vrouwen. 

De voordelen van deze sport zijn enorm. Je werkt tenslotte aan je kracht, coördinatie, conditie en weerbaarheid. Daarnaast kan iedereen, ongeacht leeftijd, niveau of doelstelling de kickbokslessen in Den Haag volgen en zijn of haar sport doelstelling bereiken. Kijk daarnaast ook eens naar de mogelijkheden voor bokslessen.

Kickbokslessen in Den Haag

Kickboksen is een vechtsport waarbij zowel de handen als benen gebruikt mogen worden. Bij kickboksen worden de stoten van het boksen gecombineerd met de trappen uit sporten zoals bijvoorbeeld Muay Thai, karate en taekwondo. Bij deze sport wordt er veel gebruik gemaakt van techniek, lenigheid en reactievermogen.

Tijdens een kickboks training in Den Haag worden alle spiergroepen intensief getraind, spiermassa gecreëerd en verbrand je veel calorieën. Ook versterkt kickboksen de rest van het lichaam en je stimuleert een positieve en sterke mindset. 

Tijdens de kickbox training spelen respect, verschillende disciplines en vertrouwen een belangrijke rol. Ben je benieuwd of deze sport iets voor je is? Klik op onderstaande button en vraag een gratis proefles aan.

Kom trainen bij KO Fighting Fitness!

Heb je vragen of ben je benieuwd hoe het is om bij ons te boksen, fitnessen of wil je de uitdaging aangaan tijdens een bootcamp?

Waarom Kickboksen in Den Haag bij KO Fighting Fitness?

KO Fighting Fitness heeft het voordeel dat er lessen worden gegeven door ervaren trainers. De kennis van techniek en mentaliteit is enorm. Dit is een goede motivatie voor iedereen die bereid is te groeien op het gebied van kickboksen. 

Zowel beginners als gevorderden zijn welkom en we bieden verschillende groepslessen verschillende niveaus aan. Hierdoor heb je vrijwel altijd een gelijke sparringpartners en krijg je de juiste persoonlijke aandacht tijdens de lessen. Ga je liever los op de bokszak, samen in een groep of een-op-een met een bokstrainer? Kijk dan eens naar de pagina voor Bokszaktraining.

Voordelen van Kickboksen bij KO Fighting Fitness op een rij:

  • Werk aan een sterkere motoriek en ontwikkel een krachtig lichaam.
  • Je ontwikkelt een fit lichaam en je verbrandt veel vet tijden een kickboksles.
  • Breed aanbod aan sportmogelijkheden.
  • Vergroot je flexibiliteit, versterk je core en verhoog je uithoudingsvermogen.
  • Kickboksen zorgt voor meer zelfvertrouwen en je leert jezelf verdedigen.
  • Krijg training van de beste ervaren trainers in Den Haag.

Geef je op voor een gratis Proefles Kickboksen

Wil jij ook uitgedaagd worden en je grenzen verleggen? Kom bij ons langs voor een proefles en wij zorgen dat jij kan meedoen bij een passende kickboksles. Klik op onderstaande button!

Kom trainen bij KO Fighting Fitness

Heb je vragen of ben je benieuwd hoe het is om bij ons te boksen, fitnessen of wil je de uitdaging aangaan tijdens een bootcamp? Vraag hier naar de mogelijkheden.

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Sportschool Ockenburgh