Kickboksen voor vrouwen - Fit & Fun!

Kickboksen voor vrouwen – Fit & Fun!

Kickboksen voor vrouwen is een opkomende activiteit. Waar vroeger kickboksen met name weggelegd was voor mannen, zijn er tegenwoordig steeds meer vrouwen die kickboksen en dit is niet zonder reden! Kickboksen bij KO Fighting Fitness is leuk en intensief.

Wil jij gratis een Kickboks proefles proberen bij KO Fighting Fitness? Momenteel bieden wij een volledig gratis proefles aan, zodat jij een van de lessen kan uitproberen. Dan heb je ook nog eens de kans om een of meerdere personen mee te nemen naar de les. 

Vraag nu een gratis proefles kickboksen aan via de onderstaande button.

Kom trainen bij KO Fighting Fitness!

Heb je vragen of ben je benieuwd hoe het is om bij ons te boksen, fitnessen of wil je de uitdaging aangaan tijdens een BJJ les?

Kickboksen Dames

Speciaal voor vrouwen heeft KO Fighting Fitness het kickboksen dames in het leven geroepen, kickboksen voor vrouwen in en om Den Haag. heb jij als vrouw altijd al eens het kickboksen willen proberen, maar is de drempel te hoog omdat de lessen vaak met vooral mannen zijn? 

Natuurlijk zijn en er gemengde lessen en lessen voor beginners of gevorderde. Bij KO Fighting Fitness in Den Haag is er altijd wel een les die bij je past. Ongeacht je leeftijd of niveau kun je altijd bij een of meerdere kickbokslessen terecht. Wil je graag met andere dames een les volgen? Kies dan voor een van onze Ladies Only (kick)bokslessen.

Ben je geïnteresseerd in boksen? Bekijk dan ook eens de pagina voor onze bokslessen

Voordelen kickboksen voor vrouwen

Kickboksen is uitermate geschikt voor dames. Een stoere workout en een zeer actieve sport waar in korte tijd veel vet mee verbrand wordt. Daarnaast wordt kickboksen nooit alleen gedaan, waardoor het ook een hele sociale sport is. Ook discipline en het zelfvertrouwen worden geboost door het kickboksen. 

Van kickboksen word je een krachtige vrouw. Niet alleen lichamelijk maar ook mentaal word je sterker van het kickboksen. Mocht je in het dagelijks leven stress ervaren en wil je die op een verantwoorde wijze letterlijk even van je afslaan, is kickboksen voor vrouwen ook een goed om wat energie in kwijt te kunnen.

Voordelen op een rij:

  • Krijg een energie boost en voel je zelfverzekerd.
  • Verbrandt snel meer calorieën en wordt fit
  • Ontwikkel meer kracht en sterke buikspieren
  • Verminder stress en wordt mentaal sterker
  • Verbeter je conditie en longinhoud
  • Je leert jezelf verdedigen en je verhoogt je weerbaarheid
  • Samen boksen is gezellig en leuk

Woon je in Den Haag en ben je op zoek naar een leuke sportschool die ook dames kickboks les aanbiedt? , meld je dan vrijblijvend aan voor een proefles via de gratis proefles button hieronder.

Kom trainen bij KO Fighting Fitness

Heb je vragen of ben je benieuwd hoe het is om bij ons te boksen, fitnessen of wil je de uitdaging aangaan tijdens een BJJ les? Vraag hier naar de mogelijkheden.

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Sportschool Ockenburgh