Kickboksen voor vrouwen

Heb je vragen of ben je benieuwd hoe het is om bij ons te boksen, fitnessen of wil je de uitdaging aangaan tijdens een bootcamp?

Kom dan trainen bij Sportschool Ockenburgh!

Bent u onzeker? Kampt u met overgewicht? Bent u op zoek naar een actieve, sociale sport? Indien u 1 van deze vragen met ‘Ja’ kunt beantwoorden, is kickboksen misschien wel iets voor u! Kickboksen voor vrouwen is een opkomende activiteit. Waar vroeger kickboksen met name weggelegd was voor mannen, zijn er tegenwoordig steeds meer vrouwen die kickboksen en dit is niet zonder reden!

Voordelen kickboksen voor vrouwen

Vetverbranding, welke vrouw wil dit nu niet? Voor de vrouwen met overgewicht, maar ook voor de vrouwen die op gewicht willen blijven, is kickboksen uitermate geschikt. Het is een zeer actieve sport waar in korte tijd veel vet mee verbrand wordt. Daarnaast wordt kickboksen nooit alleen gedaan, waardoor het ook een hele sociale sport is. Ook discipline en het zelfvertrouwen worden geboost door het kickboksen. Van kickboksen wordt u een krachtige vrouw. Niet alleen lichamelijk maar ook mentaal wordt u sterker van het kickboksen. Mocht u in het dagelijks leven stress ervaren en wilt u die op een verantwoorde wijze letterlijk van u af slaan, is kickboksen voor vrouwen ook een goed idee.

Kickboksen Dames

Speciaal voor vrouwen heeft Sportschool Ockenburgh het kickboksen dames in het leven geroepen, kickboksen voor vrouwen in en om Den Haag. Heeft u als vrouw altijd al eens het kickboksen willen proberen, maar is de drempel te hoog omdat de lessen vaak met vooral mannen zijn? Woont u in Den Haag en bent u op zoek naar een dames kickboks les, meld u dan vrijblijvend aan voor een proefles via deze site.

Kom trainen

Bij Sportschool Ockenburgh

Heb je vragen of ben je benieuwd hoe het is om bij ons te boksen, fitnessen of wil je de uitdaging aangaan tijdens een bootcamp? Vraag hier naar de mogelijkheden.

Wilt u op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief