Krachttraining Den Haag, kom fitnessen bij ons!

Krachttraining Den Haag – sterker en fitter

Bij KO Fighting Fitness in Den Haag kun je naast functioneel trainen ook gebruik maken van cardio en krachtapparatuur. Buiten onze boks en kickbokstrainingen heb je de mogelijkheid om individueel te trainen, hierbij maak je gebruik van onze gewichten, materialen en trainingsapparaten.

Wil jij onze fitness uitproberen in Den Haag? Dat kan met een gratis proefles sporten. Klik op de button hieronder en vraag geheel vrijblijvend een proefles fitness aan.

Kom trainen bij KO Fighting Fitness!

Heb je vragen of ben je benieuwd hoe het is om bij ons te boksen, fitnessen of wil je de uitdaging aangaan tijdens een BJJ les?

Voordelen van krachttraining in Den Haag

Het versterken van je spieren zorgt niet alleen voor een fit uitziend lichaam. Een sterk en krachtig lichaam is de motor van iedere beweging die je maakt. Het maakt alle bewegingen in het dagelijks leven makkelijker. Ben je geïnteresseerd in fitness? Kijk ook op onze fitness pagina voor onze fitnessmogelijkheden.

Enkele voordelen van krachttraining in Den Haag op een rij:

  • Meer vetverbranding is rusttoestand, spieren hebben meer energie nodig dan vet en daardoor stijgt je metabolisme;
  • Krachttraining versterkt je core en verbetert de lichaamscontrole en -houding;
  • Toename van botdichtheid en botsterkte en het verlagen van lichamelijke klachten en pijntjes;
  • Krachttraining verlaagt je bloeddruk en je kans op hart- en vaatziekte;
  • Verbetert je sportprestaties door ondersteuning van krachtoefeningen.

Combineer kracht en cardio

Krachttraining in combinatie met afvallen is de perfecte oplossing om de extra kilo’s kwijt te raken en calorieën te verbranden. De beste en snelste manier om af te vallen is wanneer je kracht en cardio combineert. 

Wordt je graag aangemoedigt tijdens het trainen? Dan zijn onze personal training sessies bij een ervaren trainer in Den Haag een goede oplossing. Zij ondersteunen tijdens de trainingen om sneller resultaat te behalen. De voeding die je neemt per dag heeft hier ook mee te maken. Indien de interesse er is kun je gebruik maken van een voedingsschema. 

Aan je kracht werken in combinatie met cardio en functionele training? Denk dan aan onze bootcamps en groepslessen, deze zijn ideaal om beide te optimaliseren!

Gratis proefles krachttraining

Maak nu gebruik van de mogelijkheid om een gratis proefles te volgen in onze fitness. Een medewerker verwelkomt je graag in onze fitness. Vraag nu een gratis proefles in Den Haag aan via onderstaande button.

Kom trainen bij KO Fighting Fitness

Heb je vragen of ben je benieuwd hoe het is om bij ons te boksen, fitnessen of wil je de uitdaging aangaan tijdens een BJJ les? Vraag hier naar de mogelijkheden.

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Sportschool Ockenburgh