Krachttraining Den Haag, kom fitnessen bij ons!
Krachttraining bij Sportschool Ockenburgh in Den Haag

Heb je vragen of ben je benieuwd hoe het is om bij ons te boksen, fitnessen of wil je de uitdaging aangaan tijdens een bootcamp?

Kom dan trainen bij Sportschool Ockenburgh!

Krachttraining Den Haag, kom fitnessen bij ons!

Ontwikkel je kracht bij Sportschool Ockenburgh, wil je werken aan je lichaam en je fitter voelen? Dit kan zeker door krachttraining. Sportschool Ockenburgh biedt je de mogelijkheid om buiten onze boks en kickbokstrainingen om individueel te trainen, hierbij maak je gebruik van onze gewichten en trainingsapparaten.

Krachttraining afvallen, de perfecte combinatie

Krachttraining in combinatie met afvallen is de perfecte oplossing om de extra kilo’s kwijt te raken en calorieën te verbranden. De beste en snelste manier om af te vallen is wanneer je kracht en cardio combineert.

Een beetje aanmoediging kan geen kwaad? Dan zijn onze personal trainers een oplossing, ze ondersteunen je om sneller resultaat te behalen, de voeding die je neemt per dag heeft hier ook mee te maken, indien de interesse er is kun je gebruik maken van een voedingsschema.

Aan je kracht werken in combinatie met cardio? Denk dan aan onze bootcamps en groepslessen, deze zijn ideaal om beide te optimaliseren!

Krachttraining vrouwen, wij helpen iedereen

De mensen die denken dat krachttraining alleen voor mannen is heeft het fout, een paar keer per week krachttraining is de meeste effectieve manier om fit te worden. Je begint in eerste instantie met het gebruiken van je eigen lichaamsgewicht, dit bouw je langzaam op met een aantal oefeningen. Wanneer je een goede techniek beheerst kun je langzaam het gewicht opbouwen.

Om je nog wat op weg te helpen geven we je nog wat tips voor kracht training

  1. Denk aan je tempo
  2. Kies de juiste oefeningen
  3. Zorg voor een warming up!
  4. Neem rust na zware trainingen
  5. Zorg voor genoeg eiwitten!

Kom trainen

Bij Sportschool Ockenburgh

Heb je vragen of ben je benieuwd hoe het is om bij ons te boksen, fitnessen of wil je de uitdaging aangaan tijdens een bootcamp? Vraag hier naar de mogelijkheden.

Wilt u op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief