MMA Den Haag - KO Fighting Fitness

Ervaar MMA in Den Haag bij KO Fighting Fitness

De vechtsport Mixed Martial Arts (MMA) wordt ook in Nederland steeds bekender. Niet alleen is deze vechtsport steeds vaker terug te zien op televisie, maar ook MMA vechters als McGregor verschijnen steeds vaker in het nieuws. Maar wat is MMA precies en waar moet je beginnen?

MMA is de afkorting voor Mixed Martial Arts wat letterlijk krijgskunsten betekent. Deze vechtsport is een combinatie vanuit meerdere vechtsport stijlen waaronder:

De sport MMA richt zich op het combineren van de verschillende technieken en vechtkunsten om zo efficiënter te zijn. Benieuwd naar deze vechtsport? Vraag eens een gratis proefles aan!

Kom trainen bij KO Fighting Fitness!

Heb je vragen of ben je benieuwd hoe het is om bij ons te Boksen, Fitnessen of wil je de uitdaging aangaan MMA of BJJ?

Kom trainen bij de MMA gym van Den Haag

MMA is dus een zeer unieke vechtsport waarbij verschillende technieken en vechtsporten worden gecombineerd. De vechtsport MMA is zo ontwikkeld dat een vechter op de meest realistisch en efficiënt mogelijke manier kan vechten.

Binnen onze MMA Gym in Den Haag hebben wij een zeer ervaren en gecertificeerde trainer waarmee wou jij graag kennis laten maken met deze prachtige vechtsport. Onze hoofdtrainer Rodney van der Vlught is een IMMAF gecertificeerd coach en is zeer betrokken en verantwoordelijke voor de ontwikkeling van de MMA sport in Nederland. Kortom, een betere trainer om jou kennis te laten maken met deze sport is er eigenlijk niet!

Binnen onze sportschool is het mogelijk om op ieder niveau in te stappen, ongeacht het instapniveau, iedereen is welkom! Naast onze reguliere lessen bieden wij ook de mogelijkheid om deel te nemen aan onze lessen speciaal voor kinderen of alleen voor vrouwen. Denk daarom vooral niet dat deze sport voor jou te hoog gegrepen is. Voor iedereen, ongeacht het niveau, is een laagdrempelige instap mogelijk.

Lijkt het jou leuk om vrijblijvend kennis te maken met de prachtige MMA vechtsport? Dan bieden wij jou de mogelijkheid om via een proefles kennis te maken!

Niet alleen voor MMA ben je bij KO Fighting Fitness aan het juiste adres, maar ook voor bijvoorbeeld kickboksen en boksen zijn wij de sportschool die jij zoekt! Neem eens een kijkje bij ons volledige aanbod aan sporten en wij helpen jou graag met het behalen van jouw persoonlijke doelen!

Kom trainen bij KO Fighting Fitness

Heb je vragen of ben je benieuwd hoe het is om bij ons te Boksen, Fitnessen of wil je de uitdaging aangaan tijdens MMA? Vraag hier naar de mogelijkheden.

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Sportschool Ockenburgh