Ouder Kind Kickboksen
Ouder Kind Kickboksen Sportschool Ockenburgh Den Haag

Heb je vragen of ben je benieuwd hoe het is om bij ons te boksen, fitnessen of wil je de uitdaging aangaan tijdens een bootcamp?

Kom dan trainen bij Sportschool Ockenburgh!

Wil jouw kind graag kickboksen, maar durft hij of zij niet alleen? Of ben je misschien op zoek naar een leuke sport om samen met je zoon of dochter te doen? Denk dan eens aan ouder kind kickboksen.

Waarom kind ouder kickboksen

Kickboksen heeft vele voordelen, voor zowel de geest als het lichaam. Wat is leuker voor een kind dan rennen, stoeien en plezier te hebben? Om dit samen met iemand anders te kunnen doen! Hoe leuk is het dan voor het kind om dat samen met een van de ouders te kunnen doen? Versterk de band met je kind en leer samen zelfdiscipline en weerbaarheid in onze ouder kind kickboks lessen.

Ouder Kind Kickboksen Sportschool Ockenburgh Den Haag

Vrijblijvende proefles

In onze lessen leren we de kinderen en hun ouders op een speelse manier de kunst van het kickboksen. De nadruk ligt op spelen, energie kwijtraken, samenwerken en bovenal plezier maken. De programma’s in de lessen worden aangepast op het niveau van het kind en de vader of moeder die mee gaat. Ben je nieuwsgierig geworden? Boek dan geheel vrijblijvend een proefles via deze site en maak kennis met het ouder kind kickboksen bij Sportschool Ockenburgh!

Kom trainen

Bij Sportschool Ockenburgh

Heb je vragen of ben je benieuwd hoe het is om bij ons te boksen, fitnessen of wil je de uitdaging aangaan tijdens een bootcamp? Vraag hier naar de mogelijkheden.

Wilt u op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief