Ouder kind kickboksen - creëer een ultieme band

Ouder kind kickboksen – creëer een ultieme band

Let op: Momenteel bieden we geen Ouder-Kind kickboksen aan.  Je bent wel van harte welkom voor onze andere kickbokslessen:

Wilt jouw kind graag kickboksen, maar durft hij of zij niet alleen? Of ben je misschien op zoek naar een leuke sport om samen met je zoon of dochter te beoefenen? Dan is het nu tijd om jullie samen aan te melden voor de Ouder Kind kickbokslessen van KO Fighting Fitness!

Op een speelse manier leren de kinderen onder andere trappen, stoten, verdedigen, motoriek ontwikkelen en andere facetten van het kickboksen. De lessen zijn zo opgebouwd dat zowel ouders en kinderen op niveau trainen. De lessen zijn gevarieerd, leuk en uitdagend!

Waarom ouder kind kickboksen

Kickboksen onder kinderen wordt steeds populairder en dat met een goede reden! Kickboksen is namelijk heel goed voor kinderen en de belangrijkste redenen zullen wij aan het licht brengen. 

Wil jij jouw kind graag onderbrengen in een van de vechtsport lessen?

Dan heeft jouw kind de mogelijkheid voor bokslessen of voor onze leuke kickbokslessen.

Kom trainen bij KO Fighting Fitness!

Heb je vragen of ben je benieuwd hoe het is om bij ons te boksen, fitnessen of wil je de uitdaging aangaan tijdens een BJJ les?

Onzekerheid

Een van de belangrijkste redenen is het krijgen van meer zelfvertrouwen. Doordat kinderen tijdens de lessen zich meer bewust worden dat ze helemaal niet zo machteloos zijn, zullen kinderen veel minder snel bang zijn. Ze leren voor zichzelf opkomen maar zullen ook sneller aanspraak maken met leeftijdsgenoten doordat ze zich fitter en energieker voelen door middel van het sporten.

Andere voordelen van ouder kind boksen:

  • Het versterkt de onderling band tussen ouders en kinderen.
  • Kinderen leren respect voor elkaar te hebben.
  • Kinderen worden leniger en sterker.
  • Het is een zeer goede uitlaatklep.
  • De lessen zijn uniek, leuk en stoer.
  • Kinderen leren zichzelf te beheersen maar ook te verdedigen.
  • Vrijblijvende proefles.

In onze lessen leren we de kinderen en hun ouders op een speelse manier de kunst van het kickboksen. De nadruk ligt op spelen, energie kwijtraken, samenwerken en bovenal plezier maken. De programma’s in de lessen worden aangepast op het niveau van het kind en de vader of moeder die mee gaat. 

Ben je nieuwsgierig geworden? Vraag dan geheel vrijblijvend een gratis proefles aan en maak kennis met het ouder kind kickboksen bij KO Fighting Fitness!

Kom trainen bij KO Fighting Fitness

Heb je vragen of ben je benieuwd hoe het is om bij ons te boksen, fitnessen of wil je de uitdaging aangaan tijdens een BJJ les? Vraag hier naar de mogelijkheden.

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Sportschool Ockenburgh