Ouder Kind Kickboksen

Heb je vragen of ben je benieuwd hoe het is om bij ons te boksen, fitnessen of wil je de uitdaging aangaan tijdens een bootcamp?

Kom dan trainen bij Sportschool Ockenburgh!

Wilt jouw kind graag kickboksen, maar durft hij of zij niet alleen? Of ben je misschien op zoek naar een leuke sport om samen met je zoon of dochter te beoefenen? Dan is het nu tijd om jullie samen aan te melden voor de Ouder Kind kickbokslessen van Sportschool Ockenburgh!

Op een speelse manier leren de kinderen onder andere trappen, stoten, verdedigen, motoriek ontwikkelen en andere facetten van het kickboksen. De lessen zijn zo opgebouwd dat zowel ouders en kinderen op niveau trainen. De lessen zijn gevarieerd, leuk en uitdagend!

Waarom kind ouder kickboksen

Kickboksen onder kinderen wordt steeds populairder en dat met een goede reden! Kickboksen is namelijk heel goed voor kinderen en de belangrijkste redenen zullen wij aan het licht brengen.

Onzekerheid

Een van de belangrijkste redenen is het krijgen van meer zelfvertrouwen. Doordat kinderen tijdens de lessen zich meer bewust worden dat ze helemaal niet zo machteloos zijn, zullen kinderen veel minder snel bang zijn. Ze leren voor zichzelf opkomen maar zullen ook sneller aanspraak maken met leeftijdsgenoten doordat ze zich fitter en energieker voelen door middel van het sporten.

Andere voordelen van ouder kind boksen

  • Het versterkt de onderling band tussen ouders en kinderen
  • Kinderen leren respect voor elkaar te hebben
  • Kinderen worden leniger en sterker
  • Het is een zeer goede uitlaatklep
  • De lessen zijn uniek, leuk en stoer
  • Kinderen leren zichzelf te beheersen maar ook te verdedigen

Vrijblijvende proefles

In onze lessen leren we de kinderen en hun ouders op een speelse manier de kunst van het kickboksen. De nadruk ligt op spelen, energie kwijtraken, samenwerken en bovenal plezier maken. De programma’s in de lessen worden aangepast op het niveau van het kind en de vader of moeder die mee gaat. Ben je nieuwsgierig geworden? Vraag dan geheel vrijblijvend een gratis proefles aan en maak kennis met het ouder kind kickboksen bij Sportschool Ockenburgh!

Kom trainen

Bij Sportschool Ockenburgh

Heb je vragen of ben je benieuwd hoe het is om bij ons te boksen, fitnessen of wil je de uitdaging aangaan tijdens een bootcamp? Vraag hier naar de mogelijkheden.

Wilt u op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief