Personal trainer Den Haag, wij hebben de specialisten

Heb je vragen of ben je benieuwd hoe het is om bij ons te boksen, fitnessen of wil je de uitdaging aangaan tijdens een bootcamp?

Kom dan trainen bij Sportschool Ockenburgh!

Personal trainer Den Haag

Iedereen heeft soms een duwtje in de rug nodig, omdat je het doorzettingsvermogen niet hebt of omdat je totaal niet weet waar je moet beginnen. Wij begrijpen dat volkomen en willen je graag helpen jouw doel te bereiken, of dit nou op het gebied van kracht, spieren, conditie of afvallen is, wij gaan jou helpen!

“If your dreams don’t scare you, they aren’t big enough” – Mohammed Ali

Afvallen Den Haag, kom naar Sportschool Ockenburgh

Wanneer je kiest voor personal training bij Sportschool Ockenburgh beginnen we met een intake. Eerst bespreken we waarom je begeleid wilt worden, daarna gaan we een nulmeting maken zodat we de doelen goed in kaart kunnen brengen. We maken een schema en geven een indicatie van de periode waarin het doel behaald kan worden. Wanneer je wilt afvallen en de strijd tegen de kilo’s aan wilt gaan is het aan te raden om buiten het trainen ook een scherpe blik op je voedingspatroon te werpen, de balans hierin is ‘the key to succes’.

contact

Hoe ziet 60 minuten personal training eruit bij Sportschool Ockenburgh?

Bij Sportschool Ockenburgh kun je ervoor kiezen om samen of alleen een personal training te volgen. Wil je samen met je partner of een vriend/vriendin een les? Geen probleem, bij ons ben je welkom met meerdere personen. Wij combineren kickboksen met cardio en kracht. Door alle aspecten samen te voegen gaan we voor een optimaal resultaat. We willen alles uit het persoonlijk begeleiden halen, de tijden hiervoor zijn dan ook in overleg af te spreken. Ga je liever een uurtje voor je werk nog even knallen? Geen probleem wij zijn er ook voor je in de ochtend! Benieuwd hoe 60 minuten bij Sportschool Ockenburgh er uit ziet? Plan snel een proefles in.

Kies voor personal Training Den Haag, wij helpen je!

We begrijpen dat de keuze voor begeleiding niet altijd makkelijk is. Je wilt het eerst alleen proberen of je denkt dat dit alleen maar voor de welgestelde Nederlander is. Fout, personal training is voor iedereen die bereid is hulp te zoeken en een persoonlijk doel wilt bereiken. Onze personal trainers ondersteunen je bij het trainen en stellen een persoonlijk trainingsschema op wat past bij jouw doelen en lichaam. Iedereen is verschillend en hoort dan ook een persoonlijk advies te krijgen.

Kracht of Cardio? Nee, Kracht EN Cardio

Een grote fout die vele mensen maken is om volop te wedden op 1 paard, dit is niet de bedoeling. Crossfit is een combinatie van zowel kracht als Cardio. De combinatie van deze twee factoren zorgt voor een sneller resultaat wat langer zichtbaar is. Hoe meer spiermassa hoe sneller je vet verbrand en zult blijven verbanden. Door zowel je conditie als je spiermassa onderhanden te nemen worden er sneller doelen behaalt! Benieuwd wat er nog meer te beleven valt binnen Sportschool Ockenburgh, bekijk ons aanbod groepslessen en bootcamps op onze website, samen trainen met andere gemotiveerde mensen boost je eigen motivatie!

Kom trainen

Bij Sportschool Ockenburgh

Heb je vragen of ben je benieuwd hoe het is om bij ons te boksen, fitnessen of wil je de uitdaging aangaan tijdens een bootcamp? Vraag hier naar de mogelijkheden.

Wilt u op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief