Personal trainer Den Haag - Doelgericht en effectief

Personal trainer Den Haag – Doelgericht en effectief

Bij KO Fighting Fitness in Den Haag hebben wij een sterk team van ervaren gediplomeerde personal trainers, die je met volle overgave helpen bij het bereiken van je persoonlijke doelstellingen!

Een personal training in Den Haag is altijd leuk, uitdagend, maar bovenal doelgericht. Wil jij graag een een vrijblijvende intake met een van onze personal trainers? Dat kan! Daarnaast kun je ook gelijk een van onze lessen uitproberen. Meld je hierin aan voor een intake met een personal trainer in onze vestiging bij Kijkduin.

Kom trainen bij KO Fighting Fitness!

Heb je vragen of ben je benieuwd hoe het is om bij ons te boksen, fitnessen of wil je de uitdaging aangaan tijdens een BJJ les?

Personal training in Den Haag

Intake en kennismaking: 

Voorafgaand zal de trainer een uitgebreide intake en assessment maken. Uit deze kennismaking en intake volgt een passend een uitgebalanceerd trainingsprogramma, die past bij jouw niveau, interesse en trainingsdoelstellingen.  

Programma op maat: 

We begrijpen dat de keuze voor begeleiding niet altijd makkelijk is. Personal training bij KO Fighting Fitness is voor iedereen die een goed gebalanceerde trainingsopbouw wil, met een flinke portie uitdaging.

De voeding die je per dag inneemt is tevens van groot belang voor het bereiken van je persoonlijke doelstellingen. Indien je hierin interesse hebt zijn er ook mogelijkheden voor een voedingsschema

De beste ondersteuning: 

Onze personal trainers in Den Haag ondersteunen je bij het trainen en stellen een persoonlijk trainingsschema op die past bij jouw doelen en lichaam. Iedereen is verschillend en hoort dan ook een persoonlijk en passend advies op maat te krijgen.

Vraag ook eens naar onze mogelijkheden voor personal trainer Boksen en de persoonlijke lessen voor een-op-een kickboksen in onze boksschool.

Voordelen van personal training bij KO Fighting Fitness

Kracht of Cardio? Nee, Kracht EN Cardio! De combinatie van deze twee factoren en een functionele manier van training, zorgt ervoor dat je heel je lichaam traint en snel goede resultaten boekt. Hoe meer spiermassa, hoe sneller je vet verbrand en zult blijven verbanden. Door zowel je conditie als je spiermassa onderhanden te nemen worden er sneller doelen behaalt!

Voordelen van personal training in Den Haag:

  • Doelgericht trainen in minder tijd, met maximaal rendement;
  • Train veilig en volgens de juiste techniek;
  • Een persoonlijke opgebouwd en uitdagend programma;
  • De personal trainer motiveert, begeleid en helpt je continu gedurende een workout en geeft tip waar nodig;
  • Verleg je grenzen en ontwikkel een groot zelfvertrouwen;
  • Trainen op een unieke locatie in een veelzijdige omgeving;

Vraag nu een Personal training intake aan

Motivatie is één, maar belangrijker is dat je met behulp van een van de personal trainers van KO Fighting Fitness resultaten gaat boeken! Zonder resultaat verdwijnt natuurlijk ook de motivatie.

Tijdens de training werken wij doelgericht, met variatie en we zoeken grenzen op, en af en toe overheen. Verleg je grenzen en het gevolg is: Vooruitgang! Wil jij meer weten over de mogelijkheden voor personal training in Den haag? Neem gerust contact op en wij helpen je verder voor een vrijblijvende intake met een van onze personal trainers.

Kom trainen bij KO Fighting Fitness

Heb je vragen of ben je benieuwd hoe het is om bij ons te boksen, fitnessen of wil je de uitdaging aangaan tijdens een BJJ les? Vraag hier naar de mogelijkheden.

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Sportschool Ockenburgh