Wat is jouw strijdplan om af te vallen na de feestdagen - Sportschool Ockenburgh
31 december 2019

  Kickboksen kan een uitstekende activiteit zijn om ongewenst vet uit je lichaam te verwijderen!

  • Start – ervaar meer energie, hogere prestaties en meer kracht
  • Hou vol – breng je lichaam in vechtvorm en zie er fantastisch uit

  Helpt om af te vallen

  Net als elke andere oefening, kun je een goede hoeveelheid calorieën verbranden door kickbokstraining te doen. Kickboksen is zelfs een geweldige oefening! Het geeft je veel beweging en daarnaast is het een functionele training. Met een van onze geweldige instructeurs kun je leren hoe je die intense kickboks cardio-lessen ook kunt toepassen op zelfverdediging situaties.

  Boksen is ook de perfecte work-out om aan zowel je conditie, kracht en je summer body te werken. Je raakt snel warm en gaat gefocust te werk, een echte heftige workout!

  Of je nou 3 keer per week of 1 keer per week komt, bokszaktraining is altijd een toevoeging op een gezondere levensstijl. Werk in een tempo dat past bij jouw ervaring en fitnessniveau.

  Helpt het lichaam te versterken

  Kickbokstraining helpt je om spiermassa op te bouwen, verbetert je metabolisme en drijft je lichaam om nog sneller af te vallen. Bovendien is het een geweldige cardiotraining.

  Weg met de stress!

  Wanneer je gestrest of afgeleid bent, kan het voor het lichaam behoorlijk moeilijk zijn om geconcentreerd en gezond te blijven. Kickboksen biedt een uitlaatklep om van deze stress af te komen.

  Neem nog een laatste stap om je gewicht voorgoed te verliezen!

  Kom trainen bij Sportschool Ockenburgh!

  Wil je op de hoogte blijven?

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  Sportschool Ockenburgh