Wij gaan verder onder de naam Sportschool Ockenburgh! - Sportschool Ockenburgh
13 mei 2020

  Beste Sporters,

  Wij openen binnenkort weer onze deuren en zullen vanaf heden verder gaan onder de naam Sportschool Ockenburgh! Met de heropening van onze sportschool hebben wij niet alleen voor een nieuwe naam gekozen, maar zullen wij ook ons sportaanbod gaan uitbreiden. Uiteraard zullen wij met ons uitgebreide aanbod de bestaande leden niet vergeten. 

  Doordat wij onze leden een meer uiteenlopend concept willen aanbieden, langere openingstijden willen hanteren en met het oog op het ‘nieuwe’ sporten volgens de RIVM richtlijnen, zijn wij op zoek naar meer personal trainers en sportinstructeurs! Ben of ken jij een gemotiveerde trainer met een grote affiniteit met buiten sporten? Neem dan contact met ons op.

  Zeker in deze tijd waar tot op heden alleen buitensporten mogelijk gemaakt wordt, zullen wij meer gebruik maken van ons prachtige privé buitenterrein. Het terrein is voorzien van een multifunctioneel bootcamp apparaat en ligt aan de rand van het bos. Een uniek voordeel is het nabijgelegen duingebied en strand op loopafstand waar veelvuldig gebruik van gemaakt gaat worden.

  Zoals aangegeven gaan wij langere openingstijden hanteren wat ons de mogelijkheid geeft om het sportaanbod voor jong en oud uit te breiden. Uiteraard zullen wij tijdens het neerzetten van ons uitgebreide concept rekening houden met de RIVM richtlijnen. Wij hebben zelf al nagedacht over nieuwe concepten zoals kids bootcamp, hardlooptrainingen en fitness dance maar staan hierbij geheel open voor leuke en creatieve ideeën in de breedste zin. Heb jij een leuk idee of ken jij iemand die op zoek is naar een geschikte locatie voor het aanbieden van sportactiviteiten? Mail ons dan naar info@sportschoolockenburgh.nl.

  Wij zijn blij met onze trouwe, bestaande leden die ons de afgelopen tijd zijn blijven steunen en zullen jullie binnenkort een tweede mail versturen. In deze mail zullen wij met een mooi voorstel komen voor de tijd waarin jullie niet de mogelijkheid hebben gehad om te kunnen sporten.

  Ook begrijpen wij dat jullie misschien vragen hebben met betrekking tot het sporten volgens de RIVM richtlijnen, ons nieuwe sportaanbod en onze naamswijziging. Voor vragen of opmerkingen kun je te allen tijde telefonisch of per mail contact met ons opnemen. 
  Uiteraard is iedereen weer van harte welkom voor een gratis proefles naar keuze. Meld je dan nu aan op onze website www.sportschoolockenburgh.nl.

  Wil je op de hoogte blijven?

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  Sportschool Ockenburgh